Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Mooie start Fieke Koppers

Logo SchoonspringenVan 31 januari t/m 3 februari werd in Eindhoven het grootste Europese schoonspringtoernooi gehouden: de Eindhoven Diving Cup.

 

De Harmelense Fieke Koppers heeft hier aan meegedaan op de één meter en op de toren. Ze deed voor het eerst mee bij de meisjes A.
In deze categorie moeten de meisjes negen sprongen maken op de planken en op de toren zijn dat er acht. Bij de categorie meisjes A blijf je drie jaar. Bij de torenwedstrijd heeft Fieke een dertiende plaats behaald. Helaas bleef ze niet lang genoeg staan in de handstand, anders zat er zeker een plaatsje bij de top 10 in.

Bij de één meter wedstrijd ging Fieke goed van start, haar sprongen zijn stabieler en krachtiger geworden dit jaar waardoor ze een stuk hoger springt dan voorheen. Ook hier ging Fieke’s nieuwste sprong nog niet helemaal goed, waardoor ze genoegen moest nemen met een zeventiende plaats. De nummers 10 t/m 20 zaten bij deze wedstrijd zo dicht bij elkaar, dat ook hier een plaatsje in de top 10 zeker tot de mogelijkheden behoort. Al met al een mooie start bij de meisjes A internationaal.

Foto: Silvia Bos – Fieke in actie
05 fieke

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties