Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Sportlust walst over Montfoort heen

Logo SportlustEen bizarre wedstrijd tegen VV Montfoort werd op het eigen sportcomplex door Sportlust ’46 met 7-0 gewonnen. De ploeg van Patrick Loenen zag tegelijkertijd ...

dat concurrent Sliedrecht op een grote afstand werd gezet. Een voor de Woerdenaren comfortabele zaterdag.

De klok gaf 25 minuten voetbal aan en het duel al compleet in zijn plooi lag. Bij Montfoort stonden nog maar tien man op het veld, terwijl de score al was opgelopen naar 2-0. Drie rode kaarten (Bilal Laoikili ontving eerste, gevolgd door Nicky Besamusca en Don Mimpen) en een 4-0 ruststand stonden op de tussenbalans.

“Na de 2-0 was het denk ik klaar. Volgens mij valt de scheidsrechter ook niet heel veel te verwijten. Alleen dan dat VV Montfoort bij een 0-1 achterstand een penalty had moeten hebben”, wist trainer Patrick Loenen na afloop. Het was Mauro Franken die de bal op zijn arm kreeg, maar volgens de scheidsrechter in een natuurlijke houding. ,,In de tweede helft wil je vooral niet gaan breien. Als het duel dan zo verloopt dan moet je ook proberen daar gebruik van te maken. Zonder denigrerend te zijn had ik het wel leuk gevonden om de tien te halen. Als je de mogelijkheid krijgt, moet je die ook grijpen.”

Foto’s: Henk Wit

  • 190209-01hwsportlust-mortfoort
  • 190209-02hwsportlust-mortfoort
  • 190209-03hwsportlust-mortfoort
  • 190209-04hwsportlust-mortfoort
  • 190209-05hwsportlust-mortfoort
  • 190209-06hwsportlust-mortfoort

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties