Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

SC Woerden buigt achterstand om

Logo WoerdenOp bezoek bij het lastige Bodegraven heeft SC Woerden een belangrijke zege geboekt. De door de harde wind en het hobbelige veld lastige wedstrijd werd uiteindelijk met 1-2 gewonnen.

De eerste helft had Woerden wind mee en veel balbezit, maar creëerde het weinig mogelijkheden. De enige grote kansen waren voor Kees Jansen en Jeffrey Buijt. De thuisploeg kwam nauwelijks in de buurt van SC Woerden keeper Ramon Hoveling.

In de tweede helft kwam Bodegraven (nu met wind mee) na 70 minuten vanuit een vrije trap op een 1-0 voorsprong. De blauw-witten schrokken wakker en gingen nu voetballen. Kansen waren er ineens wel en het was Miguel Cubero van Coevorden die iets later met een hard schot hoog in de goal voor 1-1 zorgde. De wedstrijd werd in de 85e minuut beslist door een eigen goal van Bodegraven dat daarna nog wel een tweetal goede mogelijkheden kreeg. Deze werden uitstekend onschadelijk gemaakt door keeper Ramon Hoveling.

De technische staf sprak na afloop over "een moeizame, maar belangrijke overwinning". Door de zege wipte SC Woerden over het Zegveldse Siveo heen en staat nu op de twee plaats met negen punten achterstand op koploper Gouda.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties