Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Siveo geeft zege uit handen

Logo SiveoSiveo heeft koploper Gouda in de toegevoegde tijd laten ontsnappen. Nadat Gerwin Verlaan Siveo op voorsprong had gebracht en de Gouwenaren bovendien ...

met tien man kwamen te staan, bracht topscorer Daan de Heer in de 92e minuut de stand nog op gelijke hoogte.

In de eerste helft beperkten beide ploegen zich meer tot het voorkomen van doelpunten dan het willen scoren. Slechts eenmaal wist Siveo uit een fraaie aanval gevaarlijk voor de Goudse goalie op te duiken. Wesley Voorend schoof de bal net langs de paal. Aan de andere kant zag Erik Streng de bal net naast zijn heiligdom verdwijnen.

Na de thee viel er duidelijk meer te beleven. Beide teams namen wat meer risico en het was Siveo dat de eerste beloning kreeg. Net nadat in de 65e minuut een Gouda-speler rood kreeg voorgeschoteld, was het Wiljo Fierens die na pittig doorzetten Gerwin Verlaan bereikte en die benutte de kleine opening heel knap: 0-1. Voor Gouda het sein om va-banque te spelen en vanaf dat moment kon het alle kanten op. Het was uiteindelijk Gouda dat in toegevoegde tijd nog langszij kwam via Daan de Heer (1-1). Al met al wel een correcte afspiegeling van de veldverhoudingen.

Foto’s: SV Gouda

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties