Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Nu op TV

Deze week op tv

RPL Woerden is op de televisie te ontvangen. Voor de instellingen van uw tv-toestel zie: Televisie- en radiofrequenties.
Dagelijks actuele onderwerpen staan in dit overzicht.
Onderstaand de films van deze week:

 

Roos op zoek naar helden - Spiegel van Woerden

In deze Spiegel van Woerden vraagt Roos de Woerdenaren naar hun helden. En in welk tv programma ze wel een rol zouden willen hebben?

 

Laten leven - historische film

Een film uit 1975
Midden in de randstad Holland ligt het natuurgebied de Nieuwkoopse plassen, een moeras dat slechts gedeeltelijk toegankelijk is voor publiek. Langs plasjes, en kronkelende waterwegen leven hier zowel overbekende als zeldzame vogels en planten, die schijnbaar ongestoord de voortschrijdende bebouwing en de welvaart trotseren. Boterbloemen en orchideeën, purperreiger en waterhoen leven ieder hun unieke leven, zolang wij hen laten leven.

Deze film is gemaakt door Jan van de Linden en Bob Schrijvers in opdracht van het Ministerie van CRM.
Uit de mediatheek van de Rijksvoorlichtingsdienst

     

Wilt u oudere uitzendingen bekijken, ga dan naar het betreffende programma in de linker kolom.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties