Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris en bewolkt

Vandaag is het bewolkt en kan er ook wat regen vallen. In de avond zien we een paar opklaringen. De vrij krachtige wind is noordwest. Met 15°C is het deze dag erg fris. In de nacht wisselen wolken en zon elkaar af. De temperatuur daalt naar 9°C. Zaterdag drijven wolkenvelden over maar ontstaan er ook opklaringen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

DSC 000622

Nu op RPL: Avicii - For A Better Day

Nu op TV

Deze week op tv

RPL Woerden is op de televisie te ontvangen. Voor de instellingen van uw tv-toestel zie: Televisie- en radiofrequenties.
Dagelijks actuele onderwerpen staan in dit overzicht.
Onderstaand de films van deze week:

 

Bruin Mens Clothing - Achter de Toonbank

Een gesprek met Ron de Bruin, de man achter de toonbank bij Bruin Mens Clothing in de Havenstraat

 

Drie sterke vrouwen - RPL RuitenTroef

Drie uitgesproken winnaressen op het podium van het politiek café op 2 uni 2018. Sinds 21 maart bestaat de gemeenteraad voor de helft uit vrouwen. Drie vrouwen hebben op eigen kracht hun zetel verdiend: Toos van Soest van het CDA, Simone Onrust van de VVD en Monique Verheyen van STERK Woerden.
Wat mag Woerden van deze drie sterke vrouwen in de politiek verwachten? We gaan het zien tijdens een vrouwendebat onder leiding van Esther Didden.
Deze film is een samenvatting

 

Plek 2 - trailer (Onno Schmitz 2017)

Volgende week op RPL TV Woerden: PLEK 2
Iedere Woerdenaar heeft wel een favoriete PLEK! Dat kan een Hotspot zijn, een PLEK waar iedereen komt, waarbij jij je thuis voelt. Of juist een PLEK waar, behalve jij, nooit iemand komt en waar je je ongestoord en onbespied voelt.
In de film PLEK 2 kruipt Onno Schmitz achter zijn camera terwijl ervoor mensen hun PLEK onthullen, een PLEK die ze begeesterd, een PLEK die ze bewonderen, een PLEK die ze inspireert een PLEK die een belangrijke rol speelt in hun leven.
In PLEK 2, hierin worden twee, vlak naast elkaar gelegen, iconische plekken in Woerden belicht door Loes Ypma en Riemer van der Bij. Twee Woerdenaren die ons bij de hand nemen en rondleiden op hun plek.

Wilt u oudere uitzendingen bekijken, ga dan naar het betreffende programma in de linker kolom.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties